2000aldrig ger prognoser

Expressen, denna källa till sanningsenlig och välgrundad journalistik, gav i veckan läsarna en helt unik service. Var annars än hos kvällstidningar kan man få en så erkänt högkvalitativ tjänst? En förutspåelse så bergsäker att man utan att tveka hugger in den i ett antal stentavlor.

Tack Expressen för att ni ger oss en prognos som sträcker sig över 16 veckor när klåparna på SMHI ofta misslyckas med att ens förutspå vädret de närmaste 2 dagarna. De borde kontakta er istället för att fortsätta chansa.

Vi på 2000aldrig vill givetvis inte vara sämre än Expressen, därför vill vi ge er ett antal prognoser. Eftersom vi är lika usla som SMHI på att spå väder ger vi istället prognoser på andra livsviktiga händelser i framtiden.

 • Årets största händelse, viktigare än både kungliga graviditeter och världssvält, är i antågande och vi talar givetvis om Melodifestivalen. Eftersom just Melodifestivalen är så viktig vill vi ge en prognos på vem som vinner. Inte i år, det vore ju alldeles för lätt (grattis Björn Ranelid!) utan 2015. Melodifestivalen år 2015 kommer att vinnas av: Robban Broberg i duett med Fredrik Reinfeldt med låten ”Lång trång sång dingelidong”.

När vi nu ändå är uppe i tempo och känner våra statistikergener blandas med ett stort mått av insikt kör vi helt enkelt vidare.

 • Östersund/Åre kommer att få vinter-OS! Det kommer att anordnas där år 2094, då man i just dessa trakter kan förlägga hockeyturneringen och konståkningstävligarna på den nyanlända inlandsisen.
 • Pensionärspartiet kommer att vinna valet år 2058, partiledare och alltså Sveriges statsminister är då Amy Diamond. Jämställdhetsminister blir Eric Saade, ”Manboy, manboy…”
 • Vinterkräksjukan år 2032 kommer att bli något i hästväg.
 • Jorden kommer att gå under år 2017, 2027 och 2029! Hur vet vi det? Helt enkelt eftersom alla dessa är primtal. 2011 är förresten också ett primtal…
 • År 2100 kommer SJ att lansera ett koncept som garanterar att de avgår på tid. Konceptet kommer att heta ”bil”.
 • År 2039 kommer en liter mjölk att kosta 137:- . Hur mycket en liter bensin kostar? Sluta larva er, den tog ju slut 2013.

__________________________________________________________________________________________

Gilla 2000aldrigFacebook och få alla uppdateringar

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen/article14310494.ab
Detta inlägg publicerades i Generell humor, Politik, TV och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till 2000aldrig ger prognoser

 1. Varför inte lägga ner SMHI? Vad ska vi ha dom till, när vi har dessa lysande siare på Expressen och Aftonbladet!? Expressen tar i lite extra, två veckor längre prognos än konkurrenten!! Vem ska vi tro på av dom?
  Aha, dessa underbara primtal, vad är dom bra till då??????
  Det skulle vara intressant med Eric Saade!? Det tycker säkert mitt 4-åriga barnbarn också! Haha.

 2. wampiremoon skriver:

  Det där stora måttet av insikt… har ni handlat det på Bo Ohlsson i Tomelilla? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s