Om 2000aldrig…

.

.

.

2000aldrig vill roa, oroa och med förstoringsglas samt luskamundersöka våra fördomar. Allt detta och om möjligt mer därtill vill vi göra med komik – den enda uttrycksform som vi åtminstone till hälften kan göra oss förstådda med.

Skulle du, mot förmodan, hitta någonting hos oss som du inte tycker är roligt eller inte förstår så ber vi dig att i första hand rannsaka dig själv, då det sannolikast beror på att du saknar humor. Det kan inte vi hållas ansvariga för.

.

_

_

.

.
__________________________________________________________________________________________

Förlåt…

Vi på 2000aldrig vill be om ursäkt till alla som antagit att vi har någon typ av partitillhörighet eller politisk agenda. Vi som ligger bakom 2000aldrig är, om man tvunget måste definiera oss enligt en gängse politisk skala, alltifrån röda till blå. När man som barn blandade alla vattenfärger blev det, som vi minns, brunt och det är den enda färg vi med säkerhet kan garantera att vi inte accepterar.

Vad ni alla kan vara helt säkra på är att vi kommer att sparka mot alla orättvisor, fördomar, företeelser och händelser som, enligt oss, bör föras fram i ljuset. Så, oavsett vilken partifärg i hela regnbågen ni har er hemvist i kommer ni inte att gå säkra, sleven från 2000aldrig kommer att svingas med färgblind precision.

__________________________________________________________________________________________

Hur kom 2000aldrig till? Den skapades av två livslånga vänner som efter att ha inmundigat vissa mängder alkohol frälste världen och löste alla dess problem. Konversation som senare utspann sig löd ungefär så här:

– Vi borde göra något tillsammans

– Ja, det vore förbannat kul att äntligen göra något projekt ihop

– Frågan är bara när vi ska ha tid till det…

– Tja, det lär väl bli typ runt 2000… aldrig!

Vid detta laget bröt vi ihop i skrattkramper och uttrycket 2000aldrig var myntat. Det betecknar antagligen allt det där man skulle vilja göra, alla stora projekt och avtryck man vill göra innan några bondlurkar trycker sönder kistan med en traktor. Vi insåg att vi kanske inte skulle klara att göra det där stora mastodontprojektet men 2000aldrig skulle vi i vilket fall som helst kunna göra. Vad det är? Tja, det får vi se.

Givetvis finns 2000aldrig även på Facebook och du gillar oss här:

5 kommentarer till Om 2000aldrig…

 1. Josef Boberg skriver:

  FORTSATT ALL LYCKA TILL ❗

 2. Robert skriver:

  Ni skriver att brunt är den enda färg som inte accepteras, extremrött då? Extrem-röda som bränner upp scanbilar och hotar folkvalda politiker? Är de accepterade?

 3. Sara Abresparr skriver:

  Rörande latmaskarna som ständigt kräver sjukpenning mm.

  Jag tog och djupstuderade den här frågan, och även liknande sammanhang, då mer rörande sätta i halsen och toxiska effekter av stimulantia och det förefaller som att samtliga individer blir sjuka och DÖR på ett eller annat sätt och att det inte nämns oftare i dessa annars så initierade diskussioner är för mig ett mysterium. Dödligheten i Sverige visar sig uppgå inte mindre än till hundra procent. Och detta 2012!
  Ruskigt!
  Att jag själv inte snubblat över det tidigare känns närmast lite penibelt men jag ju certifierad halvidiot. Att på det här viset få klart för sig var alla människor man kände en gång i tiden tagit vägen var ju lite lustigt.

  Det förefaller som att samtliga individer blir sjuka och DÖR på ett eller annat sätt!
  Är konungen informerad?!

  Sara Abresparr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s