Sverigedemokraternas annonskampanj utomlands

Sverigedemokraterna kommer att lansera en annonskampanj utomlands för att flyktingar inte ska komma till Sverige. Vi har tagit del av den första annonsen:

 

Sd stänger gränserna copy

Detta inlägg publicerades i Främlingsfientlighet, Politik, Sverigedemokraterna och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

24 kommentarer till Sverigedemokraternas annonskampanj utomlands

 1. Propagandaministern skriver:

  Kul…

 2. Lena skriver:

  Ohjävlar, vad fjantigt.

 3. Olle Isaksson skriver:

  Haha dödsryckningarna är faktiskt kul att titta på 🙂 Motståndarpropagandan blir sämre och sämre i takt med att linjen den förespråkar förlorar folklig acceptans och verklig relevans. Skrattade i alla fall så lite kul var det faktiskt 🙂

 4. Olle Liljegren skriver:

  Snarare du som är inavlad och idiot som inte inser problemet med massinvandringen som sker. Må du Sverigehatare brinna i helvetet!

  • 2000aldrig skriver:

   Ja, likheten är slående men väldigt många bär såväl hjälm och ögonbindel som hörselkåpor för att inte se det uppenbara. Vad ger du för odds på att Jimmie hade haft en enorm vapenarsenal om han bott i USA?

   • Eaqhan skriver:

    Odds? Dum fråga 🙂

    /Skvitt

   • Adele skriver:

    Hi Meua,eThnnk you for visiting my site. The moulds are available in India. You will get it at the Utensils stores (Paathira Kadai) at Chennai. In North India also, I find these moulds in the shops near the temples.

   • http://www./ skriver:

    à la base…Vendre consiste à convaincre quelqu’un d’acheter ton produit…Donc si t’es le moindrement intelligent et bon vendeur t’as les bases pour etre un bon séducteur AUSSI

 5. Shaadi al-Habdul skriver:

  Måste iallfall få säga att jag är själv halv invandrare och mörkhyad från min mammas sida.. Som jag vet så är detta den mest idiotiska korkade, barnsligaste någon idiot kan lägga sin tid på.. Herregud jag undrar om du är en vilse blatte som inte vet ett skit eller en Svensk som har blivit misshandlad av blattar..

  Va glad att du få bo i Sverige, att göra sig åtlöje mot SD bevisar bara din illa kunskap & hur barnslig du är! Skaffa ett bättre liv & lägg tiden på något bättre än att snacka skit och göra dig till åtlöje av SD..

  Gillar du inte SD nehe ge fan i att snacka o sprid skit om dem samt sluta lägg ditt patetiska liv åt att hata SD om du nu inte gillar dom.. Eller så är du en korkad idiot som säger sig hata SD men ändå är så besatt och måste lägga hela ditt patetiska liv åt dom! Du är en korkad idiot! Gå & läs på om SD, så ska du se hur jävla bra det partiet är samt att SD är trygghet & kärlek för oss alla Svenskar som vill vara och är Svenskar istället för er korkade Anti-SD:are som måste skilja på vi & dom & Svenskar & invandrare

 6. 2000aldrig skriver:

  Ojdå, det var en hel massa ord du lyckats stapla helt slumpmässigt på varandra. Men man bör kanske utgå ifrån att du själv är relativt nöjd med ditt uttalande så därför är det väl lämpligt att använda dem i ett svar:

  Gillar du inte blogginläggen på 2000aldrig.se nehe ge fan i att snacka o sprid skit om dem samt sluta lägg ditt patetiska liv åt att hata 2000aldrig om du nu inte gillar dom..

  Kram på dig!

 7. preppen skriver:

  SD gör regeringens jobb.Annonserar u utländsk press.Bra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s