Vad har hänt med Avpixlat?

avpixlat640

Den rasistiska sajten Avpixlat, med kopplingar till Sd, har de senaste dagarna legat nere och spekulationerna om anledningen har varit många. Avpixlat själva hävdar att det är en hackerattack.

Vi kan ju inte med säkerhet fastslå det men en teori är att medicinerna börjat verka. Om än efter en något höjd dosering.

Mats Dagerlind Avpixlat Sd Sverigedemokraterna Prozac

.

Avpixlats talesperson Mats Dagerlind brukar, efter förmodat rundligt intag av alkohol, sprida sina insikter om invandrare på twitter. Läsningen av texterna brukar tydligen skrämma till och med honom själv när han nyktrat till eftersom han då ofta raderar dem. Om det nu är så att herr Dagerlind på fyllan slarvat bort alla lösenord till Avpixlat är vi något mer positiva till hans alkoholintag.

___________________________________________________________________________________________
Gilla 2000aldrigFacebook för ännu mer satir

Detta inlägg publicerades i Främlingsfientlighet, Politik, Sverigedemokraterna och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vad har hänt med Avpixlat?

  1. The Golani Snowman skriver:

    Den gallimatias du skriver visar att du aldrig har översett en webbserver. Man får väl kort säga att Avpislat, en utmärkt intormationssite – se de enorma mängder besök de har från andra media – får lära sig nu vad alla pro-israeliska sites har lärt sig för länge sedan. Att man måste gardera sig mot idioter som det finns en väldig massa av, som försökter strypa västvärldens yttrandefrihet. Jag ser själv loggen på min tämligen oskyldiga men pro-israeliska site, det kan komma tusentals försök till falska login på en timme, och andra attacker från arbetslösa antisemiter,

    En utmärkt lösning är om övriga massmedia berättade lite fler nyheter, även de inte politiskt korrekta. Förr i tiden ingick det i jobbet för en grävande journalist som grävde lite längre än i dagens TT-kondensat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s