Sd räknar ner till julafton

Sverigedemokraterna julkalender adventskalender Jimmie Åkesson Kent Ekeroth Erik Almqvist Christian Westling 2000aldrig satir

Efter den senaste tidens turbulens inom Sd kan man nästan tro att de håller på med en för tidig adventskalender. Det är lika spännande varje dag att se vilken tomte man hittar bakom dagens lucka.

Vi på 2000aldrig drar förresten igång vår egen traditionella adventskalender imorgon. Till skillnad från förra året blir det utan rim men med en viss reson. Väl mött imorgon!

.
___________________________________________________________________________________________
Gilla 2000aldrigFacebook och få alla uppdateringar

Detta inlägg publicerades i Främlingsfientlighet, Politik, Sverigedemokraterna och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sd räknar ner till julafton

  1. Bo skriver:

    Vi har 100.000 tals arbetslösa. Vi har en stor brist på hyreslägenheter. Att då ytterliggare fylla på med invandring i detta läge tycker jag är ett problem. DET är själva grundfrågan som jag tycker bör diskuteras. Att det sen finns tomtar av olika kulörer i partierna berör ju inte den viktiga grundfrågan.
    Partiledare som pissar i biofoajen, grabbgänget som röjer på stan likt stavhoppare med sina stavar eller ungdomsförbundsordförande på fyllan som kallar en krogvakt för rasistiska saker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s