Sd går från klarhet till klarhet

2000aldrig brukar endast mycket ironiskt applådera kvällspressens bedrifter. Vi ser oss nödgade att göra ett undantag och mer hjärtligt berömma Expressen som fortsätter sin granskning av Sverigedemokraterna. Denna gång genom att  avslöja att partiet har krävt en hemlig kartläggning av vilka riksdagsledamöter som har dubbla medborgarskap. Vad Sd vill använda den informationen till kan väl förbrylla endast encelliga organismer.

Vi på 2000aldrig förvånas bara över Sd:s bristfälliga fantasi och initiativkraft. Egenskaper de annars brukar svinga som bredsvärd med blind precision. Om man vill skydda Sveriges riksdag från hiskeliga och skadligt utrikiska influenser så kan man väl ta steget fullt ut, döda ogräset vid rötterna så att säga. Det är väl det minsta man kan göra för rikets säkerhet. Kasta därför ut alla riksdagsledamöter som varit utomlands, utifall att de smittats av osvenska idéer. Porta sen alla politiker som ätit pizza, använt sig av utländska låneord eller på annat sätt uppträtt misstänkt osvenskt. Man kan ju aldrig veta. Bygg sedan murar längs hela gränsen och gräv vallgravar. Med spadar i helsvenskt stål.

__________________________________________________________________________________________

Gilla 2000aldrigFacebook och få alla uppdateringar

Detta inlägg publicerades i Främlingsfientlighet, Politik, Sverigedemokraterna och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

25 kommentarer till Sd går från klarhet till klarhet

 1. LM skriver:

  Det är verkligen på tiden att vi får reda på vilka det är som invaderar Sverige och vilka det är som är Quislingar i likhet med Bengt Westerberg och PK-gänget. Att hjälpa till med att låta icke-medborgare stjäla vad mina förfäder svultit och byggt upp är landsförräderi !
  Att ha dubbla medborgarskap är att ha dubbla lojaliteter och hör definitivt inte hemma i Riksdagen. Det är så enkelt att helt enkelt avsäga sig det icke-svenska om man vill vara riksdagsman i Sverige och därmed representera de som har medborgarskap i Sverige !
  Det minsta man kan begära är att ni inser att det är ytterligare ett frälse i likhet med yttrandefrihets-censuristernas vilka alltid kommer att se sig som fiiinare. Att kritisera dubbla medborgarskap har ingenting med rasism eller främlingsfientlighet att göra, endast medborgarlojalitet då Riksdagens makt skall utgå från folket i Sverige !
  Att anse något annat är att vara Quisk´ling vilket numera är PK. KONSTIGT att ingen vill betala för de problem som redan finns utan förnekar dem. TROR nå´n verkligen på fullt allvar att vi gör importade somalier en tjänst genom att deportera dem till ”förläggningar”/flyktingläger i Bergslagen ? De har ingen aning om var de är, vad som skall hända eller att deras liv betsår av husarrest resten av livet då de är analfabeter och blir synnerligen rått utnyttjade av sin landsmän med svenska överlöpare som står och tycker sig förtjäna helgon-glorior. Ni får mig att vomera !

  • Janne skriver:

   SD är ju Sveriges ”islamister” så om nån ska ut så är det dom. I likhet med shariaförespråkarna vill SD kartlägga oliktänkare, man vill få bort oliktänkare. I likhet med dom militanta muslimerna beväpnar sig SD. Om nån är en Quisling så är det en sverigedemokrat som vill ha ett samhälle byggt på hat och självförvållad hjärntvätt.

   • Sven Olsen skriver:

    Jaha – ja det var en annorlunda tolkning av vad Quisling gjorde – han, som idag Reinfeldt, säljer ut landet till främmande makt – läs strafflagen.

    SD vill hindra det – och deras sympatisörer ökar för varje dag – tack och lov, så vi kan slippa att få vårt land överränt i ännu större grad av analfabetiska våldtäktsmän.

   • Fredrik skriver:

    Att få bort oliktänkande är något som i allra högsta grad redan bedrivs av etablissemanget och representeras av PK-eliten och tillsammans med marxisterna.
    Intolerans mot oliktänkande hör marxismen till och har så alltid gkort. Pga. av detta är Sverige idag något som i det närmaste kan liknas vid en sk. ”demokratur”…
    .
    ”Demokratur betecknar ett samhälle som till ytan är en demokrati men somi praktiken saknar en möjlighet för dissiderande politiska grupper att föra sin talan på lika villkor, där man som dissident grupp riskerar att bli utsatt för politiska trakaserier av politiska motståndare (och där staten ser mellan fingrarna med detta), eller tex. riskerar att bli av med sitt arbete för sina uppfattningar eller utesluts ur fackföreningsrörelser.
    Dock skall tilläggas att det i definitionen för demokratur finns med det faktum att majoriteten av människorna i detta samhällstillstånd själva inte uppfattar att de lever i en demokratur. I en demokratur råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedia domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten. Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps.”.
    .
    Denna norm står marxismen för i Sverige, som inifiltrerat hela samhällsnormen.
    Av våra nordiska grannländer är det Sverige som utmärker sig att röra sig mot demokraturens träsk. I tex. Danmark har fakta, kostnader och konsekvenser(negativa som posetiva) gällande invandringen varit öppen för medborgarna, medierna försöker inte som i Sverige att mörka obekväma sanningar och heller inte sprida förtal och orellevanta anklagelser mot dissiderande politiska grupper. Dvs. i Sverige är det medierna och dess journalister som bestämmer vilka uppfattningar som är rätt eller fel, vilka politiska partier som medborgarna bör eller inte bör rösta på. Den som går utanför den politisk korrekta ramen, som medierna och dess journalister dikterar vilkoren för, accepteras inte av den massmediala eliten varpå ett drev utan dess like följer mot den som inte tyglar sig i ledet.
    Samtidigt som man säger sig tillhöra demokratins högborg.
    .
    Mona Sahlin talar om demokrati i slutet av sin debattartikel på Aftonbladet. Hon om någon är ju förespräkare för demokraturen och intolerans mot oliktänkande.
    I ett sådant samhällsklimat kan man uttrycka precis hur många felaktiheter, överdrifter och lögner som helst om den politiska grupp man avskyr. Felaktigheterna och lögnerna blir legitima om de anses bekämpa det man bestämt att alla skall avsky…

  • Sven Olsen skriver:

   Du har helt rätt – men för att medlemmarna och sympatisörerna av PK och islamisering skall förstå ditt utmärkta inlägg får du nog avstå från att använda långa och svåra ord – då förstår de nämligen inte ett dyft, vilket verkar vara ett normaltillstånd för dem.

   I ö håller jag med: De svenskfientliga krafterna i vårt land får alla normala, intelligenta och självständigt tänkande människor att vomera.

 2. Sven Olsen skriver:

  Islam skall ALDRIG få vara en bestämmande del av vårt nordiska land – och de som försöker sälja ut nationen till denna vedervärdiga sekt måste stoppas – och självklart straffas för vad endast kan betecknas som högförräderi.

  Läs själv vad strafflagen säger om detta brott – och jämför sen med Reinfeldts olika manövrer – den är klockren.

  Men han skall självklart ha en rättvis rättegång – innan han dinglar (Fritt citat från ”The Hanging Judge, Isaac Parker – en mycket klok och konsekvent herre).

 3. botwid skriver:

  Det var ju upplyftande att läsa om Monas glädjetårar. Nu råkar det vara så att Mona bara kan röra om i den svenska ankdammen. Vi har nyligen fått spanskt medborgarskap och samtidigt skrivit på att vi skall avsäger oss det svenska medborgarskapet. Sådan är lagen i Spanien.
  Vi kommer snart att gråta glädjetårar. Tack vare att vi inte har svensk medborgarskap, har Sverige inte rätt att ta ut den förhatliga SINK-skatten av oss. Identiteten ligger inte i medborgarskapet, det har blivit en skatteteknisk fråga.

  • Sven Olsen skriver:

   Jag kan bara önska er lycka till i det spanska – och ni har gjort helt rätt – det finns, om mullah-aspiranten Reinfeldt, hans somaliska salafistkumpan Waberi, den dömde vapenhandlaren Mattsson, röttjutspimplaren Helin, brottsorganisationen Expo med grundaren, den gravt kriminella Hübinette får lov att hållas, ingen som helst orsak att stanna i Sverige. Slutresultatet blir att NATO får använda droner för att rensa ut i en av svenska förrädare bildat islamistisk vasallstat.

 4. Ragnar skriver:

  Av tidigare inlägg, så verkar både du och Mona ha kunskap om vad svenska folket tycker.

  • Sven Olsen skriver:

   Tjah – men det är ju en följd av den politiska korrektheten där endast somligas sanning är gällande – det är ingen tillfällighet att Mona Sahlin på alla sätt är före detta.

 5. per länsberg skriver:

  Istället för att hålla på med en massa inlägg läs boken värdsmästarna där står allt finns tyvärr bara på 30 biblotek i sverige. Finns knappt i bokhandeln heller Addlibris har den.Författaren skriver under psedonym Julia Caesar.

 6. Janne skriver:

  Nu är det de facto så att Sverige ej ”överräns” av analfabetiska våldtäktsmän”. Men det är klart om man anser att en räcker för att definiera alla så visst, men en normalt funtad, demokratiskt tänkande människa tänker inte så. Är det avpixlat.se som föder foliehattarna i detta land, det verkar finnas många i SD-lägret som skulle behöva en dumstrut av aluminiumplåt.

  • Sven Olsen skriver:

   Nähä – och vad baserar du detta på när man ser att Sverige plötsligt – efter att invandringen av dessa ligger som nr 2 på våldtäktslistan i världen? Knappast en placering att vara stolt över, eller? Även om vi inte har någon statistik tillgänglig – och varför inte, tro, så kan vi ju bara använda danska och norska siffror – de svenska procentuella siffrorna är med garani inte snyggare.

   Tyvärr är alldeles för många insnöade i invandringsvurmets spindelnät och det verkar ha klibbat igen ögonen på dem också.

   Jag läser och kommenterar bl a på Avpixlat men hämtar det mesta om invandringens fasor från helt andra, professionella källor.

   Du har uppenbarligen ingen aning om SDs politik eller åsikter annat än vad du läsar i vapenhandlarens eller rödtjutspimplarens sjaskiga lågkvalitetsprodukter – du borde kanske läsa lite vad utländska journalister – som grupp och individuellt anser som de svenska murvlarna – och politikerna i stort.

 7. Janne skriver:

  Sverige är, av urminnes hävd, ett egalitärt, mångkulturellt samhälle. Sd vill rasera detta och skapa ett elitärt, fascistiskt , monokulturellt samhälle. Det är därför t.ex Almqvist påpekar detta för Soran Ismail medans de 2 andra foliehattarna flinar brevid. Nu vill ju SD, som dom ljugande ”islamister” dom är, försöka få det att låta som att det är dom som vill bevara Sverige som det är till att vara dom som är sverigefientliga medans det ju naturligtvis och logiskt nog är sverigedemokraterna som är dom sverigefientliga.

  • Sven Olsen skriver:

   Du har ju inte en siffra rätt – de skandinaviska länderna består av människor från samma folkgrupp – germanerna, och ingen folkgrupp var så sekulär som den – därför kunde de också stå ihop mot romerna och spöa både skiten och örnarna ur dem.

   Denne Ismail är ju en typisk invandrare som inte vill inordna sig – för min del skulle jag gärna se kurden återbördat dit han kommer ifrån. Att SDarna tog illa vid sig av hans svammel är inte konstigt – och att du envisas med att kalla dem islamister visar ju bara att du inte har en susning om vad som händer i samhället och verkligheten.

   SD vill bevara den svenska nation och det svenska folk – inte som Reinfeldt, Waberi, Lena Sundström, Mona Sahlin med fans våld och makt förvandla landet till en islamistisk vasallstat – och SD kommer att lyckas för flera och flera svensker får upp ögonen för det kolossala bedrag och svek det svenska folket utsättes för – av sina egna politiker.

   Hur du kan få det till att SD är de Sverigefientliga (Sverige är ett land och bokstaveras med stort) är nog resultatet av antingen vänstervriden indoktrinering, kurs hos kommunistcellen Expo eller måste jag nog tyvärr påstå, bristande utbildning och/eller intelligens?

   • Janne skriver:

    SD är sverigefientliga p.g.a att dom vill rasera ett sverige som är ett av dom bästa länderna att bo i och kommer så att vara så länge inte Sd får något att säga till om, politik är viktigare än att några bittra, ensamma blivande sektmedlemmar ska förstöra det fungerande samhället.. Kalle Anka-politikerna hos SD vet troligtvis inget annat än det som står hos avpixlat och Breiviks manifest.
    Nä Sven, du är säkert reko innerst inne men du låter väldigt rädd och vilseledd.

 8. 2000aldrig… nu tycker jag faktiskt att ni var riktigt, riktigt stygga.

  Även en prokaryot kan faktiskt ha någon sorts känslor, och vill kanske inte bli förknippad med SD.

 9. Achmed i Tensta, bror med Nisse i Hökarängen skriver:

  Motionerna till riksdagen är ej hemliga, men ifall media inte publicerar dem så blir de ”hemliga”

 10. botwid skriver:

  Jag har egentligen inte med saken att göra eftersom jag numera är en 100%-ig assimilerad spanjor, men min uppfattning är att SD vill att de som kommer till Sverige anpassar sig till landets lagar och kultur. Det är inte så mycket begärt eftersom Sverige idag inte kräver något i gengäld av dem som invandrar. Jag kommer aldrig att återvända till Sverige men jag tror att folk skulle reta sig på om jag i Sverige påstod att svensk kultur bara är skit och min spansk kultur är det enda som gäller. Klart att Aftonbladet och Expressen skulle jubla, men de representerar ju rödvinsjournalisterna.

 11. 2000aldrig skriver:

  Som vi sagt så många gånger tidigare så är 2000aldrig inte ett diskussionsforum utan en sajt där vi bedriver satir. Därmed kommer vi inte att gå in i några djupare argumentationer med skribenter.

  MEN vi ser det som en omåttlig ironi och utmärkt satir att en person som är med i facebookgruppen ”I’m so Danish, even my blood cells are Red and White” anser sig ha en självklar rätt att benämna Sverige ”mitt land” och samtidigt anser sig ha en lika självklar rätt att förneka exempelvis Soran Ismail att uttala orden. Ja du, Sven Olsen, om den vision du nämner; ”Sd bevarar den svenska nation”, skulle införas fullt ut skulle landsgränsen varit stängd även för dig. Kan vi komma överens om att det i fortsättningen är VI som står för satiren på den här sidan?

 12. Fredrik skriver:

  Jag förstår inte alls medias take på detta? Samtliga nämner inte ett ord om VARFÖR dom vill ta bort dubbelt medborgarskap, eller förklarar vad motionen handlar om.

  Ibland undrar jag om jag är cynisk paranoid och har svårt att lita på folk, för alternativet är att majoriteten av alla människor i media och riksdag är första klassens idioter.

  Det tycks iaf för mig vara en UPPENBAR säkerhetsrisk att folk med splittrad lojalitet till Sverige sitter och styr Sverige? Det är inte ett jobb som tex kassör eller revisor vi pratar om här, detta är ju ett hot mot rikets säkerhet?!
  Vansinne.

 13. mopsen skriver:

  1) Det går inte att beställa hemliga utredningar från Riksdagens Utredningstjänst (RUT).
  2) SD har efterfrågat antalet riksdagsledamöter med två eller flera medborgarskap. Inte vilka de är och inte vilka nationaliteter det handlar om.
  3) RUT har uppgett att Skatteverket endast registrerar svenskt medborgarskap och inte eventuellt andra medborgarskap för svenska medborgare.
  4) Dubbelt medborgarskap i två EU-länder innebär att vederbörande har två röster i EU-val.
  5) Dubbelt medborgarskap kan leda till jäv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s