Det är ett hundliv att vara Sverigedemokrat

Efter att Erik Almqvist igår i en intervju med Expressen hävdat att han aldrig sa ”babbe”, ”blatte-lover” eller ”skit i den lilla horan” vid incidenten för 2.5 år sedan visade det sig idag att han mindes fel. Orsaken till hans bristfälliga  minne kan vara en släng av selektiv Alzheimers alternativt att det är svårt att minnas exakt när man sagt något. Lite som att begära att en bingoutropare ska minnas varje gång han sagt ”56, femma sexa”.
Man kan i vilket fall konstatera att Jimmie Åkesson och Erik Almqvist tycks ha olika tolkning av uttrycket nolltolerans.

___________________________________________________________________________________________
Gilla 2000aldrigFacebook och få alla uppdateringar

Detta inlägg publicerades i Främlingsfientlighet, Politik, Sverigedemokraterna och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Det är ett hundliv att vara Sverigedemokrat

 1. Emma skriver:

  Ett hundliv indeed. Var ska vi börja? Valpkurs, kupera, kastrera?

 2. Munkorg verkar annars vara en billig försäkring och ett bra alternativ. Aah, de framstår som så mogna och stabila de där Sverigedemokraterna. En mycket bra och trovärdig förebild, som inte alls skitar ner varumärket Sverige, då de använder det…

 3. dan park skriver:

  Att säga babbe på fyllan är alltså mycket värre i det nya Sverige än att utföra antisemitstika våldsdåd och våldta kvinnor?

  • 2000aldrig skriver:

   Nämn en medlem i Sveriges riksdag som utför antisemitstika våldsdåd eller våldtar kvinnor och du kan vara källan till Expressens nästa scoop.

   Vi förstår att du en dag som denna är ledsen och frustrerad men 2000aldrig är inte jourhavande kompis eller någon debattplattform. Om du vill debattera med likasinnade rekommenderar vi andra forum.

   • dan park skriver:

    Abdirizak Waberi sitter för Moderaterna men han är ju muslim och pågrund av detta orörbar i det nya Sverige.

    • 2000aldrig skriver:

     Om Abdirizak Waberi utfört antisemitstika våldsdåd eller våldtagit kvinnor rekommenderar vi att du tar kontakt med Niklas Svensson på Expressen (twitter: @niklassvensson). Han kommer i så fall med liv och lust kasta sig över ämnet.

 4. bograhn skriver:

  Jag undrar var alla kritiker var den gången som Erik Almkvist fick sin lägenhet vandaliserad av politiska motståndare? Var fanns DU som säger sig vara demokratins beskyddare och står för nåt bättre än SD? Hycklare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s