Systembolaget – Full service

Det är nu bestämt att Systembolaget under en testperiod ska utöka sin service till att omfatta hemkörning. På 2000aldrig blir vi varma om hjärtat när vi hör detta. Det är skönt att veta att en så anrik institution tar sitt samhällsansvar på allvar. För vi får väl anta att denna nya service har kommit till för att minska fyllekörningen på våra vägar? Äntligen en glad nyhet för alla som är för fulla för att köra till Systemet!

Vi tycker i och för sig att bolaget kunde gå hela vägen när man ändå håller på. Varför inte diversifiera verksamheten och kombinera brännvinstransporten med ett mobilt kasino och mini-bordell?

Frågan på allas läppar är nu vilken glad melodi som snapsbilen ska ha för att annonsera sin ankomst? 2000aldrig har gjort en högst ovetenskaplig enkät på twitter och populära låtval har varit ”Livet är en fest” och ”Helan går”. Båda alternativen är goda förslag men vi skulle vilja rekommendera ”Prästens lilla kråka”. Det är en glad liten melodi som dessutom är barnvänlig. På så vis kan man locka en ny generation potentiella kunder att bidra till statskassan i framtiden.

.

__________________________________________________________________________________________
Gilla 2000aldrigFacebook och få alla uppdateringar

Detta inlägg publicerades i Generell humor, Hälsa, Politik och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Systembolaget – Full service

  1. cickiscorner skriver:

    Mer sprit till folket!

  2. Tofflan skriver:

    Vilken ypperlig idé! Snapsbilen skulle ju kunna ha en trudelutt för varje dag. Min favorit är ju t ex ”Taxen den har fyra ben, tuppen den har två…” osv osv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s