Vänsterpartiet tar sexstriden

Vänsterpartiet har alltid varit kända för att engagera sig i de stora frågorna. Frågor som orättvisor, jämlikhet, lika lön för lika arbete och annat trevligt som även den mest vilsna nyliberal är tvungen att nicka motvilligt till. Sannolikt har vi på 2000aldrig dock totalt missat vidden och vikten av Vänsterpartiets nya hjärtefråga. Alternativt har Vänsterpartiet hittat sin nya rådgivare i Ullareds ta-tre-betala-för-en låda.

Vilken är då frågan Vänsterpartiet vurmar för? Jo, att det ska vara sitt-tvång på landstingets toaletter i Sörmland. Anledningen är inte enfaldig utan snarare tvåfaldig.

”Dels ska ingen behöva trampa i urin som stänkt ner på golvet, dels visar forskning att urinblåsan töms bättre när man kissar sittande vilket kan minska risken för prostataproblem och dessutom ge ett bättre sexliv”.

Ok, vi på 2000aldrig gör helt om och stödjer förslaget helhjärtat . Om sexlivet blir bättre så kommer vi att sitta som aldrig förr.

.

.

Det enda som möjligtvis oroar oss något är huruvida förbudet mot att ståkissa kommer att åtlydas. För att en regel eller bestämmelse ska åtlydas så krävs det vanligtvis att man har någon som kontrollerar. Frågan är hur attraktiv en anställning som P(iss)-vakt är. Nåja, vi lever ju i en tid då omskrivningar av arbetsuppgifter är vanliga så sannolikt kan det komma att benämnas SFÖ – sexfunktionsövervakare.

.


__________________________________________________________________________________________
Gilla 2000aldrigFacebook och få alla uppdateringar

Detta inlägg publicerades i Generell humor, Politik, Vänsterpartiet och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Vänsterpartiet tar sexstriden

 1. cickiscorner skriver:

  Det finns ju alltid såna som jag till detta ”jobb”, alltså Fas 3:are!!!! För övrigt, hur tänker dom?? Nej, Vänsterpartiet, så besviken ni gör mig nu!!

  • 2000aldrig skriver:

   Frågan vi ställer oss är exakt VAR man kommer att arbeta som kontrollant. Kommer man att ha en kamera på varje toalett eller kommer man som SFÖ att vara på plats på toaletten? Tar man alltså ett stadigt grepp, rycker till och skriker med myndig stämma
   – Sitt ner för fan, annars skriver jag ut en stå-bot!

 2. Sussie skriver:

  Det hade räckt gott med en rekommendation i all välmening att pinka sittande. Och då företrädesvis på toasitsen. Ja jag menar ju inte pinka på den utan att sitta på den. Det var f-n vad krångligt det här blev då.
  Hur kan man förövrigt lägga vantarna på den skojiga skylten som illustrerar avarterna av toalettaktiviteterna?

 3. E Zimmerman skriver:

  Jag ser fram emot att någon gör sittgöken obligatorisk.

 4. Tofflan skriver:

  Jag gillar sitt-kissare! Heja, HEJA Vänsterpartiet! Och Arne Hegerfors!

 5. Pingback: En massa intresanta hemliga länkar « skvitts

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s