Nu lyfter Socialdemokraterna!

Vi på 2000aldrig är generellt för återanvändning även om vi är lite tveksamma till Bart Jansens något morbida tolkning av återvinning. När hans katt blev påkörd och dog beslutade han sig för att stoppa upp katten och… göra om den till en radiostyrd helikopter.

.

.

.

Nu är det inte bara Bart som är i behov av en smärre sinnesundersökning. Idag kom de senaste opinionssiffrorna och det visar sig att Socialdemokraterna stadigt forsätter att öka. Lycklig och vimsig av segeryra var det någon i den socialdemokratiska staben som i sin iver råkade läcka partiets kommande valstrategi till den samlade pressen. Det visar sig att något geni bland sossarnas rådgivare låtit sig inspireras av Bart Jansens nostalgiska vinkling av återvinning och att resultatet blivit nedanstående förslag till valaffisch.

.

Återvinning och nostalgi i all ära men vi på 2000aldrig vill å det starkaste avråda socialdemokraterna från dylik valpropaganda då det näppeligen kan få önskad effekt. Snarare det motsatta faktiskt. Man behöver inte vara särdeles minnesgod för att komma ihåg att istället för att lyfta dem till skyarna så gjorde Juholt snarare för Socialdemokraterna vad rymdfärjan Challenger gjorde för Nasa.

.

.

__________________________________________________________________________________________
Gilla 2000aldrigFacebook och få alla uppdateringar

Detta inlägg publicerades i Allmänt, Politik, Socialdemokraterna och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Nu lyfter Socialdemokraterna!

 1. Ja… hade humlan vetat om att den egentligen inte borde kunna flyga så hade den nog stannat kvar i backen där den hörde hemma, den också…

  • 2000aldrig skriver:

   Å andra sidan, om inte humlan hade kunnat flyga så hade den ju inte bara varit fan så mycket mer oinspirerande, utan dessutom varit ett mycket lättare byte för syrrans korkade golden retriever.

 2. Tofflan skriver:

  Återvinning är verkligen inte det bästa – alltid.

 3. 2000aldrig skriver:

  Man ska ju passa på att nyttja grejer som bara ligger och skräpar. En uppstoppad Juholt som flyger in i riksdagshuset skulle nog skrämma skiten till och med ur SD.

 4. Pingback: En massa intresanta hemliga länkar « skvitts

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s