Christer Björkman: ”Jag ska bli statsminister”

2000aldrig har fått kontakt med en organisation som kallar sig Eurovisionleaks. Dess talesman Juligen Åsång lyckades igår avlyssna ett samtal när kamerorna var avstängda, mellan Edward af Sillén och Christer Björkman efter Loreens vinst i Eurovision Song Contest. Juligen rapporterar att Christer Björkman var lika ödmjuk och blygsam som alltid även om han verkade aningen uppspelt och överstimulerad. För att försöka bringa klarhet i ryktena om att Christer tagit någon typ av centralstimulerande medel kontaktade 2000aldrig hans mamma men hon avfärdar det som rent nonsens.

Vid samtalet med Eward af Sillén sa Christer Björkman ”Ok, när jag nu har fixat det här så är nästa naturliga steg att bli statsminister i Sverige”. af Sillén som givetvis inte vågade ifrågasätta Christers auktoritet på området undrade ändå ”Men är det inte ett relativt tungt jobb att leda ett helt land?”. Christer snöt sig då i Sillén’s slips och förklarade ”Om jag nu klarade att vinna Schlagerfestivalen åt den där… vad heter hon nu igen… Lordén så ska det väl för fan inte vara någon konst att leda ett land!”.

Eftersom 2000aldrig tycker att Christer Björkman är en man som förtjänar att tas på allvar så ville vi naturligtvis få kontakt med Björkman för att kunna bekräfta Juligen Åsångs och Eurovisionleaks uppseendeväckande påstående. Dessutom var vi naturligtvis nyfikna på att få höra mer detaljer av hans planer på maktövertagandet. Vi nådde honom i förmiddags för en telefonintervju.

På frågan om det är sant säger Christer Björkman ”Det som hände mig i går kväll är det största som någonsin har hänt Sverige, jag har på egen hand frälst hela Europa, de äter ur min hand nu och jag skulle göra Sverige en stor otjänst om jag inte genast tog över hela landet. Jag ska personligen se till att den fjällhöga norden blir vad den var i fornstora dar”. När vi frågar om ändå inte Loreen hade något med vinsten igår kväll att göra säger han ”Vem?”.

När vi frågar Björkman om vilka han vill se som sina medarbetare så blir det tyst i luren. Sedan säger han ”Medarbetare? Vad ska jag med det till?” 2000aldrig undrar då om han tänkt avskaffa hela regeringsstrukturen, ska han inte ha några ministrar alls? ”Kan jag väl.” , svarar Christer då. Som till exempel utbildningsminister, undrar 2000aldrig, vem hade du tänkt där? ”Finns det en sån också? Tja. Men hon, vad fan hon hette som sjöng falskt 2007, Marie Lindberg, va? Hon var väl lärarinna, eller hur?”.

Och som utrikesminister, vem hade du tänkt dig där? ”Linda Bengtzing. För hon ljuger så bra.” Christer skrattar förnöjt. Sedan säger han helt självmant. ”Och som försvarsminister vill jag ha Kicki Danielsson. För hon skrämmer ärligt talat skiten ur mig”. Vi hinner inte ens kommentera denna tillsättning innan Christer, som nu fått upp ångan fortsätter. ”Finansminister måste förresten bli min revisor. För han är en jävel på att få pengar att försvinna och dyka upp igen”.

När 2000aldrig hämtat andan frågar vi matt om vilket hans första beslut som Sveriges nya statsminister kommer att bli. ”Invadera Italien så klart. Det enda land som inte gav mig en enda poäng!”. Det sista vi hör innan Christer helt sonika kastar på luren är ”Jävla pizzabögar!”.

__________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________
Gilla 2000aldrigFacebook och få alla uppdateringar

Detta inlägg publicerades i Generell humor, Politik, TV och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Christer Björkman: ”Jag ska bli statsminister”

 1. Hanna skriver:

  Hahaha ❤

 2. cickiscorner skriver:

  ”Huka er, han laddar om”!!!!

  • 2000aldrig skriver:

   Vi kan inte vara säkra men enligt obekräftade uppgifter är det exakt vad som står tatuerat på en ännu oidentifierad sångerskas andra skinka….

 3. Tofflan skriver:

  Jisse, ni har verkligen gjort ett scoop! Linda Bengtzing… ha ha haaaaaaaaaaa, jag döööööööööööör… Av skratt!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 2000aldrig skriver:

   Sverige går en oviss framtid tillmötes med Christer Björkman vid rodret men som ordspråket säger, ska det gå åt helvete så ska det gå åt helvete med musik!

 4. (Po)litik ska byggas utav Björkman, av Bjööörkman bygger man (po)litik. (Po)litik, det får ni ändå medgeee, gör Björkman ännu mera framgångsrik… *skrålar*

 5. 2000aldrig skriver:

  Tja, visst skulle väl riksdagshuset tjäna på en häftig lasershow, en rapp konferencier istället för en torr talman, lite vågade scenkläder och en… diktator?

 6. palebird skriver:

  Alltså, efter att ha hittat er blogg är mitt liv lyckligare! respekt! Fan va bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s