Döden är död – Länge leve livet!

Idag kunde vi läsa i tidningen att en rapport som publicerats i New England Journal of Medicine hävdar att man lever längre om man dricker 2-6 koppar kaffe om dagen. Perfekt, vi på 2000aldrig gillar kaffe.

Rapporterna om att man lever längre om man dricker ett par glas vin om dagen duggar lika tätt som åskskurar en vanlig svensk midsommar. Vi på 2000aldrig vill ju givetvis ha ett långt liv så vi öppnar dagens andra bag-in-box och skålar för livet.

En rapport i slutet av förra året presenterade att man lever längre om man äter fisk och grönt så vi stoppar väl ner ett par fiskpinnar och lite gorgonzola i brödrosten. Här ska levas! En rapport från Harvard universitet visade nyligen att man lever längre om man äter mindre rött kött. Därför marinerar vi kotletterna i klorin ett par timmar innan vi grillar dem. Tänt var det här!

Ät inte rött kött

I juni förra året visade en rapport från Harvard School of Public Health att man lever längre om man stänger av TV’n. Inte så konstigt tänker vi, en del program gör ju att man vill skära upp handlederna. Så vi går ett steg längre och slänger  TV’n på grillen.

En rapport från Federico II University Medical School i Neapel 2010 hävdar att man lever längre om man sover mer. Vi tror blint på alla rapporter och för att vara säkra på att leva riktigt länge tar vi en näve sömntabletter och sköljer ner dem med det sista av vinet.

Länge leve livet!

.

__________________________________________________________________________________________
Gilla 2000aldrigFacebook och få alla uppdateringar

Detta inlägg publicerades i Generell humor, Hälsa, TV och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Döden är död – Länge leve livet!

 1. Dick Tibell skriver:

  Konserveringsmedel som finns i nästan all mat förhindrar kroppens åldrande. De som är bra på att flyta ovanpå kan skaffa sig en vattensäng och fylla den med konserveringsmedel vilket gör att man inte åldras under sömnen.

  • 2000aldrig skriver:

   Tack för tipset, Dick. Vi undrar; om man nu inte har vattensäng, tror du att det fungerar lika bra med att bädda in 10 kilo gelehallon mellan lakanen?

 2. cickiscorner skriver:

  Jag har inte långt kvar med andra ord, sover för lite, gillar inte kaffe( tedrickare)! Men vinet ska jag satsa på, får väl ta extra mycket av det då, tillsammans med fisken och broccolin! Det blir nog bra! Nehej, dags för dagens första dos av början på ett långt liv, det blir vitt så här på försommaren!!

  • 2000aldrig skriver:

   Gu’tår! Vi höjer en skål och önskar lycka till med ditt nya, långa liv. Vi vill bara påpeka att om nu den nya livsstilen renderar i oönskade konsekvenser så kan vi inte hållas juridiskt ansvariga… 🙂

   • cickiscorner skriver:

    Ny och ny, livsstilen menar jag, nja tänkte nog bara ta det ett steg längre så att säga, allt för att tillfredställa forskningen!!

    • 2000aldrig skriver:

     Det glädjer oss att få stifta bekantskap med själsfränder som månar om sin hälsa och samtidigt visar samhällsengegemang genom att ställa upp för forskningen. 🙂

 3. Hmm… lagom är bäst, va? 😀

 4. 2000aldrig skriver:

  Du kan nog, mycket möjligt ha rätt i det. Men det vet vi ingenting om. Lagom är vi inte så bra på… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s