2000aldrig firar 50 000

För en vecka sedan tjuvstartade 2000aldrig med att fira att vi hade nått 50 000 läsningar på vår blogg. Då hade vi bara nått 48 000. Men vem kan klandra oss för att vi var ivriga? Vi började marknadsföra oss i september förra året och har  sedan dess följt varje statistikuppdatering som julbedårade barn. Vi blev lika blåögt, eller brunögt förtjusta i att folk faktiskt ville läsa det vi skrev, som ett äldre barn skulle ha blivit om ungjäveln ryckte i tomtens skägg och upptäckte att det satt kvar!

Nu har vi nått 50 000 läsningar och mer. Och varför inte fira igen? Därför återpublicerar vi den egenproducerade intervjun som vi gjorde med oss själva, om oss själva där vi berättar allt vi vet om vad vi gör och varför… Mycket avslöjande, om du frågar oss.

Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till 2000aldrig firar 50 000

 1. Anders skriver:

  Hmm, tja…gillar ni ärlighet? Jag antar att ni gör det så jag går rakt på sak.
  Er blogg är jättebra, absolut, inget tvivel om det, men när man aldrig får några kommentarer tillbaka så blir åtminstone jag mer än lockad att decimera favoritlistan en smula.
  Inte världens viktigaste sak men eftersom jag värderar er och er blogg så tyckte jag det vore lämpligt att försöka ha en dialog. Vi får väl se om det var så smart 🙂

 2. 2000aldrig skriver:

  Vi värderar ärlighet högt. Så tack för det. Det är bara att erkänna att vi har blivit dåliga på att svara på kommentarer. Så är det. I början svarade vi på alla. Sedan började det komma en massa ”dumma” kommentarer som vi inte visste vad vi skulle göra med. Inte dumma på det viset att de kom med kritik utan bara dumma. Då bestämde vi oss för att slappna av, andas ut och ägna mindre energi åt kommentarerna. Tyvärr förstår vi nu att förbisett andra, mer givande människor på köpet som vi faktiskt kan ha en kommunikation med. Det ska bli bättring på det, Anders!

  • Anders skriver:

   Tack för ett snabbt och bra svar och jo, den taktiken får man ha viss förståelse för. Själv har jag gott om läsare men knappt någon som kommenterar längre så jag antar att allt jag skriver är självklarheter haha.
   Hur som helst tack. Jag hänger kvar.
   Och ja just det, glad påsk också, självklart.

 3. Johan skriver:

  Tack killar, ni är er lika från förr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s