Nakenprotester – bara i Ryssland?

Under det ryska valet valde ett antal personer att protestera mot Vladimir Putin genom att ta sig in i vallokalerna nakna. Vi på 2000aldrig funderar över om detta sätt att protestera skulle fungera i andra länder. Vi är ganska tveksamma till konceptet.

Vi tvivlar ärligt talat på att det ens fungerar i Ryssland. Det enda som möjligtvis skulle kunna stöta Putin med en sådan aktion är om han är djupt homosexuell och man litar till att han begår självmord ifall han ser en naken kvinna. Putin må vara galen och maktfullkomlig men det är ändå tveksamt om man kan förvänta sig ett sånt resultat.

Det är väl ställt utom all rimligt tvivel att ingen kvinna skulle vågat protestera mot exempelvis Berlusconi på detta sätt. Med tanke på Berlusconis libido så skulle det troligtvis resultera i att det 9 månader senare kryllade av små Berlusconis.

Skulle det fungera i Sverige? Ja, möjligtvis skulle Göran Hägglund få imma på glasögonen, stamma och utstöta ”Vik hädan ni Satans fresterskor” men någon större reaktion än så är väl knappast att förvänta. Och med tanke på Hägglunds inflytande över svensk politik så skulle en sådan aktion bli fullkomligt tandlös. Vi på 2000aldrig skulle möjligtvis kunna ställa upp på en aktion att olla valurnorna. Detta givetvis under förutsättning att de inte är alltför kalla.

.

.

.

Vad gäller ryktena om utbrett valfusk i Rysslan vill vi på 2000aldrig vara tydliga med att vi är emot alla typer av fusk. Frågan är bara om fusk är begränsat till enbart Ryssland och diktaturer. Betänk att både Björn Ranelid och Thorsten Flinck är i final i Melodifestivalen.

__________________________________________________________________________________________
Gilla 2000aldrigFacebook och få alla uppdateringar

Detta inlägg publicerades i Generell humor, Kristdemokraterna, Politik och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nakenprotester – bara i Ryssland?

  1. Gubben skriver:

    Låt mig bara få tillägga att vi gubbar i min by är livrädda för att kärringarna ska slita av sig kläderna och ställa till med miljökatastrof. Vilket inte har mycket med Putin att göra… mer än katastrof, naturligtvis.

  2. Antilurendrejare skriver:

    Sama personer som protesterade där är från Ukraina och genomförde en liknade prostest under president´svla i Vitryssland. Antligen får betald för det eller är psykiska sjuka personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s