Juholt glömde ställa frågan

Håkan Juholt var gäst hos Fråga Doktorn i måndags och hade den unika möjligheten att få hjälp i sin prekära situation. Trots att han hade all expertis på plats så glömde han ställa frågan som möjligtvis kan hjälpa honom: ”Varför hoppar det grodor ur min mun?”

.

.

__________________________________________________________________________________________

Gilla 2000aldrigFacebook och få alla uppdateringar

Detta inlägg publicerades i Politik, Socialdemokraterna och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Juholt glömde ställa frågan

 1. Reine Skatt skriver:

  Som man ”parat” sig får man resultat. Även levnadsmiljön sägs ha påverkan. Hoppas riktiga grodor ursäktar jämförelsen men så lever de inte i ett socialistiskt partiområde där mottsättningar är större än groddornas kämpande för överlevnad. Vem som överlever längst Juholt eller grodorna i sina respektive miljöer återstår att se..

 2. Kent Karlsson skriver:

  Tänk vad en del saker kan förändras på bara några få år. Som det här med journalistisk etik.
  Jag menar vi har en statsminister (ja hela regeringen egentligen) som så gott som dagligen har anklagat Socialdemokraterna för att, i frågor som gått regeringen emot, samarbeta med SD! Inga bevis för detta presenterades av regeringen.
  Det här uppmärksammades INTE av media!

  Regeringen har anklagat Socialdemokraterna (ja främst Reinfeldt själv) för att vara ”oansvariga” när de sade nej till ett femte jobbskatteavdrag.
  Nu säger Reinfeldt att HAN tar ansvar för Sverige genom att INTE genomföra det femte jobbskatteavdraget???
  Det här uppmärksammas INTE i media!

  Reinfeldt själv (alltså Sveriges statsminister!) har skrivet en liten intressant bok som han kallar ”Det sovande folket” där kontentan av det han skriver går ut på att han anser att Sveriges medborgare är lata bidragstagare som inte vill arbeta!
  Egentligen är den boken också en mindervärdighetsförklaring av alla medborgare i landet!
  Att hans politiska gärning grundar sig på det som han ger uttryck för i boken står ju ganska klart för dem som vill öppna sina ögon och ta sig en titt i det som är verkligen för många svenskar idag!
  Det här uppmärksammas INTE i media (då menar jag hans bok)!

  Att M inte vill redovisa sina ”hemliga” partibidragsgivare är inte heller något som uppmärksammas av media! Javisst det skrivs en liten artikel i någon tidningen ett par gånger per år, men det följs inte upp av journalister som biter tag i i hälsenorna på M-politiker och inte släpper förrän de fått svar på frågorna!
  Dagen efter en sådan artikel är den glömd och diskussionen ”död” igen!

  Ja de kan t.o.m skriva om den politiska historien utan något större rabalder i media???

  Det finns så många, för regeringen, svåra och besvärliga frågor som journalister skulle kunna ställa till vår nuvarande regering, men de GÖR helt enkelt inte det! Varför?

  Men Håkan Juholt har det skrivits spaltmil om nu! Aldrig tidigare i Sveriges historia har väl en oppositionspolitiker varit så bevakad, så nedsablad och hånad som han varit i media! Allt medan Reinfeldt och Borg lämnas ifred och helt kan glida undan all mediabevakning!
  Ja, Håkan Juholt talar ibland innan han tänkt färdigt vilket för MIG gör att han framstår som mänsklig!

  Reinfeldt framträdanden, får man ju erkänna, är helt igenom välregisserade av Per Schlingmann (M`s egen propagandaminister) och där sägs bara sånt som ”det sovande folket” vill höra!
  Att de sedan i verkligheten agerar tvärtemot vad deras vackra retorik ger uttryck för är inte så viktigt för dagens journalister tydligen!

  Ja det är mycket som är märkligt i Sverige idag, allt går att sälja med mördande reklam!
  Det går t.o.m att sälja in ett högerparti som ett ”arbetarparti” till arbetare och få dem att TRO att de agerar och för en politik som i förlängningen gagnar sagda arbetare!?

  • Med ett SAP som har bedrivit högerpolitik i decennier tycker nog många att ett högerparti känns möjligt och rimligt. Men du har väl som de flesta inte läst på om hur politiken vreds åt höger, med början på 80-talet?

  • Lars J skriver:

   Kent Karlsson
   Det finns en logik i det som sker nu. På grund av socialdemokraternas framgångar och långa regeringsinnehav som gjort att dom kallats ”väldens framgångsrikaste parti” så blir också fallet stort. Det är (S) tillbakagång som är den stora politiska berättelsen i Sverige just nu och inte Reinfeldts lilla bok även om dom på Alliansfritt gillar den. .

 3. Per skriver:

  Det är många som inte gillar socialdemokratin, åtminstone inte dess företrädare.
  Det vore nog mer lönsamt vad gäller att locka väljare att ta reda på varför så många tycker så illa om S.

 4. wampiremoon skriver:

  SB12 hjälper mot detta! Tricket är bara att han aldrig ska spotta.

 5. Ramazan skriver:

  Jag hoppas att Socialdemokraterna vinner valet 2014
  Så att de kan ta sverige ur krisen,mycket arbetslöshet,mycket rasism och mycket fattigdom
  börjar komma till sverige.Moderaterna är till för de rika.

 6. Ramazan skriver:

  Moderaternas propaganda är överallt, på varje arbetsplats (statlig eller ej), i varje affär, varje gång du startar ett företag och söker investering, varje gång du tittar på annan TV kanal. Det är den värld vi lever i. En värld av egoistisk individualism. Det den medför är depression, stress, våld och klyftor.

  Partiet stöds av näringsorganisationen och av mäktiga propagandabyråer som Timbro.
  Det finns knappt socialdemokratiska tidningar kvar, den enda är Aftonbladet som har någon sorts rikstäckning.

  Det hjälps heller inte att Socialdemokraterna utvecklats mot ett byråkratiskt skatteparti istället för det folkhemsparti de en gång i tiden var. Vi glömmer bort att våran tidigare men även idag blomstrande företagsamhet i relation till andra länder i väst är tack vare att löneklyftorna i alla fall kunnat hållas relativt låga. Att sånna som Clas Olsson ens haft chans att öppna sin egen butik beror på att han inte var hals över huvud i lån. Som Persson sa, den som är i skuld är ej fri.

  Men det är en linje som Socialdemokraterna, tillsammans med Moderaterna stött sedan novemberrevolutionen.
  Vad är slutledning av allt detta då?

  Jo att den väldigt lilla klick rika moderater gynnas av den moderna moderata och även till viss del socialdemokratiska politiken medan den stora massan, inkluderat företagare ej gynnas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s