Aftonbladet omdefinierar ”alla”

Vi på 2000aldrig är väl knappast rojalister men när vi såg rubriken blev vi förskräckta! Hade alltså någon tagit sig in på Nobelfesten, gått fram och sparkat på Victoria? Fruktansvärt! Inte konstigt att alla pratade om det! Inte konstigt att Aftonbladet slagit upp det så stort! Själva såg vi inte sändningarna från Nobelfesten eftersom vi hade tvättid och torktumlaren har ett fönster.

När vi sedan läste lite noggrannare visade det sig att utdelaren av denna fruktansvärda spark inte var någon extern förövare utan möjligtvis ett resultat av Prins Daniels tidigare interna besök.

Vi blev ändå nyfikna på denna enorma spark. Må vara att vi inte delar kvällstidningarnas fascination av kungafamiljen men vi är stora fans av Ridley Scotts tidigare verk.  När vi såg den här filmen och Aftonbladets fantastiska kommentering visade det sig tyvärr att de var mera svävande på målet än rubriken indikerade. Det blev ingen återupplevelse av Alien.

”…har det nu i efterhand spekulerats i om det verkligen kan vara en riktig bebisspark vi får se. Om det verkligen är det eller bara Prinsessan Victoria som drar ett djupt andetag vet bara Victoria själv. Men onekligen händer det något med prinsessans mage under bästa sändningstid.”

Man måste beundra Aftonbladets fantastiska iakttagelseförmåga. De har alltså studerat videon, kanske med egna influgna experter på regala fenomen och kunnat konstatera att Victoria kanske andas. Eller är gravid. Möjligen både och.

Det är ju också möjligt att det som fångades på bild kan vara något som vi vanliga, icke blåblodigt rojalistiska medborgare, kallar en fis.  Men om så var fallet får vi väl hoppas att detta förblir en hemlighet och att det inte avslöjas efter att Aftonbladet skickat filmen på analys till CIA.  För i så fall kommer det att spekuleras i huruvida Victoria är allergisk mot något och att detta något fanns som ingrediens i maten som serverades på Nobelmiddagen. Vi kan bara tänka oss de krigsrubriker detta skulle rendera i…

Terrorist försökte giftmörda prinsessan Victoria

____________________________________________________________

Gilla 2000aldrigFacebook och få alla uppdateringar

 

Detta inlägg publicerades i Generell humor, Kungahuset och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Aftonbladet omdefinierar ”alla”

 1. Sirpa Hotti skriver:

  Ahh…En riktigt bra blogg detta ju.. Helt i min smak!!

  Ha en bra fortsättning på kvällen!!

  SIrpa

  • 2000aldrig skriver:

   Vi bugar och bockar! Såna kommentarer ger oss energi att fortsätta detta sisyfosarbete att återinföra satir i folks medvetande. Du tillhör en liten och exklusiv skara som förstår satir. Tack!

   Ha det bäst!
   /2000aldrig

 2. Sirpa Hotti skriver:

  Jag är glad över att kunna få tillhöra den skaran =)

  Det är konstigt egentligen, att inte folk fattar det som egentligen menas med satir.. Det är ett så jävla skönt sätt att kritisera och säga sanningar på, nita till det man vill nita till 😛 Men folk ska vara så politiskt korrekta ibland så att man baxnar. Det finns inget tråkigare att läsa sådan text.

  Jag kör på rätt så friskt emellanåt på mitt sätt och det som fungerar hos mig och mina läsare är min självironi som jag tar ganska långt emellanåt. Jag vet inte om du vet vem Anders Celin är? Men har har just det som gillar skarpt i sina texter.. Han har nog fått dom flesta anmälningarna till Radionämnden för ett inslag i ”Programmet som fortfarande inte får kallas bögradio” folk förstod faktiskt inte alls budskapet i det han sa. Det handlade om Downs Syndrom. Just detta tog jag upp i min bok som kom ut -09. Han friades.. Men det var ett jävla rabalder långt efteråt hur mycket han är förklarade överallt..

  Om det är ok så tipsar jag gärna om denna blogg för mina läsare..

  Tack.. Ha det bäst du med!!

  Sirpa

  • 2000aldrig skriver:

   Jag kan inte svra för resten av 2000aldrig men personligen hade jag ett vagt minne av Celin’s omdiskuterade inslag. För att friska upp minnet så Googlade jag fram det och det är fortfarande helt klockrent!

   Det som gör det ännu bättre är när man inser att folk tog det på fullaste allvar och anmälde honom. Obetalbart!

   Givetvis får du gärna tipsa dina läsare om vår blogg! Vi tackar på förhand!

   Lev väl!
   /2000aldrig

 3. Sirpa Hotti skriver:

  Jo, det fanns ju en del som tog väldigt illa vid sig.. Pratade en del med Anders om detta och han försökte verkligen förklara detta för allt och alla.. Men som med mycket så hade folk bestämt sig för vissa saker..

  Ska tipsa.. =)

  Hare!

  Sirpa

 4. Björn Lindgren skriver:

  Tja jag undrar om ni har något RSS flöde

 5. Tror inte det serverades ärtor med fläsk men gravida kan få konstiga ideer…
  Kanske bruna bönor till fru kost?

  ( Hemorrojder kan också ge analklåda åt gravida )

 6. Pingback: Aftonbladet omdefinierar ”alla” | MyPress.SE - Universal News Agency

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s