Vad är det för skillnad på Juholt?

Skillnad: En av dem tvår sina händer den andre gnuggar sina

__________________________________________________________________________________

Skillnad: Den ene har två armar

__________________________________________________________________________________

Skillnad: Ingen. Båda är falska som vatten.

_______________________________________________________________________________________

Skillnad: En av dem har bostadsbidrag

__________________________________________________________________________________
Nu kan du gilla eller ogilla 2000aldrig även på Facebook

Detta inlägg publicerades i Moderaterna, Politik, Socialdemokraterna och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

20 kommentarer till Vad är det för skillnad på Juholt?

 1. Joakim skriver:

  Den ena är full av skit medan den andre tar hand om vårt land på att ytterst bra sätt.

 2. Ja, inte vet jag vad det är för skillnad på Juholt. Möjligen att han har det lite snärjigare nu än innan hans fiffel kom upp i dagen.

 3. Peter Brych skriver:

  Juholt är politisk död. Låt han vila i frid!
  Men att Göran Persson, går ut i media och tar avstånd från Juholt, för vad han anser som ”omoraliskt”, får ju en att undra, vad rör sig i huvudet på den ”skojaren”! Han om någon är väl en legend i sitt eget huvud, eller har han glömt, han med? Det är populärt bland partiledare att säga: ”Jag minns inte, ”det måste vara ett misstag” och andra frälsarkransmärkta uttryck.
  Göran Persson, STAL 258 MILJARDER från våra svenska pensionärers inbetalda medel, var det också, som man så vårdslöst säger idag, :”Hoppsan, det var ett misstag”! Göran Persson, städa framför din egna dörr, INNAN du spyr galla över, din efterträdare eller någon annan!

  • 2000aldrig skriver:

   Ja, vi kan väl konstatera att Persson inte lärt upp Juholt till sin egen höga nivå. Perssons byxor är ännu så länge för stora även om Juholt försöker växa in i dem på egen hand.

 4. Jag skulle bara vilja skriva här att jag förbannar den dag som Reinfeldt och hans anhang intog styret i vårt land! Tack vare dem och enbart dem och deras avrättningspolitik tar människor sina liv! Den som hyllar denne despot och hans ledning,denne självgode känslokalle reptil,han eller hon måste drabbas av den mest djävulusiska kroniska sjukdom,med ständig smärta och vid varje behov av vändning på den söndervärkta kroppen få en sinnessjuk hallucination av Reinfeldt och hans styre svävande över sjukbädden ,hånleende ,sägandes ”tack för förtroendet,vi har förvaltat det väl,lid och pinas!”! Det dom gör mot de sjuka måste det bli payback på! Det lever jag för!

 5. Charlie skriver:

  Annkie, du verkar ha fått någonting om bakfoten… visst, regeringen Reinfeldt har försämrat för många sjuka och förtidspensionerade men anledningen till detta är att så många försökte utnyttja systemet att de annars hade brutit samman…

  …som om du skall förbanna någon så borde det vara de rödgröna som aldrig tog i med hårdhandskarna mot fusket och fifflet för att istället använda trygghetssystemet som ett ställa att gömma arbetslösa undan statistiken.

  • Mats Åström skriver:

   Så det är helt ok att skicka ut sjuka personer att ut och jobba, Utförsäkra dem osv

   Det har ju visat sig att det inte var så många som fuskade som alliansen trodde, och det var en myt att det var många som förtidspensionerade sig.

 6. annkie fridström skriver:

  Att du ens bryr dig. Ditt upprapande av de förljugna harangerna som lärts ut som en utantilläxa av de moderata maktfullkomliga gör varje drabbad spyfärdig! Eller vad vet du som inte Arbetsförmedlingen,Överläkarna,Kuratorerna,LSS handläggarna ,sjukvårdsavdelningarna ,socialtjänsten och de anhöriga inte vet? Vi har förstått att ”rätten till arbete” Arbeit mach frei är mantrat,oavsett om den svårt sjuke ska rullas in på en bår till den moderatstödda försäkringskassan för att avvisas och kastas ut till en ickeextistens,beroende för sitt livsuppehälle hos socialtjänsten som fått ta över det ekonomiska haveriet som uppstått när man berövats sin sjukförsäkring,något som de flesta av oss,även om vi insjuknat jobbat ihop till i vårt arbetsliv!! Så ta du och kryp tillbaka under den sten av okunnighet,intolerans och cynism som du kom från och hoppas på att få vara stadd vid hälsa så du slipper göra besök i verkligheten!

 7. 2000aldrig skriver:

  Vi på 2000aldrig vill be om ursäkt till alla som antagit att vi har någon typ av partitillhörighet eller politisk agenda. Vi som ligger bakom 2000aldrig är, om man tvunget måste definiera oss enligt en gängse politisk skala, alltifrån röda till blå. När man som barn blandade alla vattenfärger blev det, som vi minns, brunt och det är den enda färg vi med säkerhet kan garantera att vi inte accepterar.

  Vad ni alla kan vara helt säkra på är att vi kommer att sparka mot alla orättvisor, fördomar, företeelser och händelser som, enligt oss, bör föras fram i ljuset. Så, oavsett vilken partifärg i hela regnbågen ni har er hemvist i kommer ni inte att gå säkra, sleven från 2000aldrig kommer att svingas med färgblind precision.

  Färglösa hälsningar,
  2000aldrig

 8. Charlie skriver:

  Annkie, jag vill inte tro att du är så dum att du tror på dig själv alternativt att du inte lyssnar till vad andra säger innan din svada börjar spruta fram för så ointelligent är ingen.

  Vet du vad sjukförsäkringarna och förtidspensioneringarna kostade samhället när regeringen Reinfeldt kom till makten? Och tror du det är en uthållig strategi att förtidspensionera fullt friska människor, på det sätt som sossarna gjorde, bara för att fixa till statistiken?

  För det är klart att en väldigt massa människor drabbas av förändringar, men fler skulle drabbas om det allmänna förtroendet för att trygghetssystemen skulle fungera urholkades…

  …men du kanske är en av alla de som tror på att pengar kommer från en liten gubbe på ett moln som häller ner dem i statens kassa 🙂

  Vad beträffar färglösa hälsningar så njöt jag av bloggposten oavsett hur purpurfärgade ni är. Politik kan aldrig anses vara vettig om den inte tål lite skämt.

 9. Däremot verkar du vara så dum att du inte förstår vad jag skriver! Svårt sjuk invalidiserad person som har all hjälp i hemmet för att överleva måste stå till arbetsmarknadens förfogande trots vad alla utom den alliansstyrda förnedringskassan säger!!!!! Bespara mig dina kommentarer! Vi pratar inte om samma sak! Du har inte fattat någonting!

 10. Charlie skriver:

  Jag tycker det är fullt rimligt att en svårt sjuk och invalidiserad person som fortfarande har arbetsförmåga skall vara beredd att ställa den arbetsförmågan till arbetsmarknadens förfogande, ja. På samma sätt anser jag att arbetslösa på försörjningsstöd borde stå till kommunens förfogande, som en extra arbetspool, men det är inte vad jag trodde vi diskuterade.

  Istället trodde jag att vi diskuterade varför Alliansregeringen genomfört de förändringar de gjort, och det är på grund av alla som fuskade. Hade det bara varit sjuka som fått sjukersättning, hade det bara varit folk som för alltid varit borta från arbetsmarknaden som fått förtidspension och hade alla arbetslösa gjort allt för att komma tillbaka till arbete så hade man kunnat erbjuda dem samma levnadsstandard som ”friska arbetande” individer, men i och med att en antal arbetsföra personer av olika anledningar verkar välja att undvika de 40 timmar i veckan samt medföljande kostnader som kallas arbete så måste man skapa system som straffar dessa.

  Således borde din ilska riktas mot de verkliga skurkarna, de som utnyttjar systemen och därigenom urholkar den trygghet vi byggt upp, istället för de som vågar göra de nödvändiga förändringar som krävdes för att skydda vad som inte fuskats bort.

  • Mats Åström skriver:

   Hm då borde ju få lön. För bidrag skall man inte behöva arbeta för. Då är det ju inte bidrag. De borde ha avtalsenlig lön. Verkar vara ett utnjyttjande av folk. Tja vi ger dem lite bidrag så kan de jobba. Herregud hur tänker du, tror du företagen anställer svårt sjuka. En svårt sjuk kan knappast jobba och än mindre helttid om ens halvtid.

 11. DET ÄR MOT DE VERKLIGA SVINEN JAG RIKTAR MIN ILSKA!!!FATTA ,ELLER HAR DU SVÅRT FÖR DET? SeDAN HOPPAS JAG ATT DU BLIR SVÅRT SJUK OCH ATT DU DÅ MÅSTE INSTÄLLA DIG TILL AVRÄTTNING HOS MYNDIGHETEN SÅ SOM ALLA DE ANDRA MED SVÅR SJUKDOM! DET VORE RÄTT ÅT DIG SOM INTE HAR EN ANING OM VAD DU SÄGER!!

 12. Mats Åström skriver:

  Här är listan på galenheter Alliansen hittar på. http://www.alliansfrittsverige.nu/search/?q=S%C3%B6k

 13. Mats Åström skriver:

  Visst skall man jaga fuskare, men som det är idag så fort man är arbetslös, sjuk så är man misstänkt med en gång. Ett bra förslag är ju detta Visst, kläm åt fuskarna, men glöm då inte bort skattefuskarna, samma för dom. Om en arbetslös eller sjukskriven fuskar förlorar dom (helt rätt) sin ersättning. Ergo, då skulle en skattefuskare kanske förlora hela inkomsten för det år han fuskar med skatten? Jag menar om det ska vara ”rättvist”.

 14. Mats Åström skriver:

  Som sagt ni som röstade på Alliansen och som inte var så där superrika, ni har blivit lurade. Medelklassen är blåst – av de riktigt rika
  Blogga om artikeln

  Länka till artikeln från ditt blogginlägg – kopiera den här adressen:

  För att komma med i listningen här behöver du också ha presenterat din blogg på Bloggportalen Läs mer här!

  Aftonbladet.se ansvarar inte för det som står i bloggarna.
  Ett ödesdigert självbedrägeri…

  Varför röstar medelklassen på en höger som gynnar supereliten snarare än dem själva?

  Svar: de tror att de är eliten, eller kan bli den.

  Det är tesen hos den tyska journalisten Ulrike Herrman som i boken Hurra, wir dürfen zahlen, (Hurra, vi får betala), benar i självbedrägeriet.

  Genom att ersätta bilden av klassamhället med idéer om tvåtredjedelssamhället, insiders och outsiders eller ”utanförskap” har högern lurat i folk att ”alla som arbetar” är vinnare, vare sig man tjänar 27 000 i månaden på bygget eller 2 miljoner på aktieägande.

  I botten ligger myten om jämlikheten. Medelklassen inbillar sig att vi lever i ett samhälle där alla har chansen att bli upptagna i den verkliga eliten. Klarar man det inte själv kan ungarna göra det, bara de får gå i de rätta privatskolorna. Man fattar inte att de rikas försprång i makt och pengar är ointagligt.

  Skiljelinjen dras då inte uppåt, utan mot de fattiga som kriminaliseras som bidragsfuskare och svartjobbare.

  Visst, det tyska klassamhället är ännu värre, socialdemokratin får svenska sossar att framstå som radikala och föraktet för bidragstagarna är mer öppet. Men storyn är densamma.

  Petter Larsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s