Klart barnen ska lida!

Kritiken mot Gunilla Persson i Svenska Hollywoodfruar och TV3 som sänder programmet är helt obefogad! Att Gunilla tvingar sitt barn att göra en audition trots att hon är nervös så att hon spyr tyder på en fantastisk styrka hos Gunilla. Den man älskar agar man och det gäller att älska gränslöst om det ska bli något av barnen.Gunilla besitter en styrka fler föräldrar borde ha!

Svenska Hollywoodfruar är ett perfekt instruktionsmaterial för föräldrar som vill att barnen ska få en framgångsrik framtid. Det handlar så att säga bara om att piska hästen tillräckligt hårt att den till slut springer i ren dödsrädsla, det är vi får snabba hästar och stora konstnärer i framtiden. Lidandet kommer att bli en ständig källa för barnen att i framtiden ösa ur för att exempelvis skriva stora litterära verk eller trovärdiga musiktexter. Hade exempelvis Lena Philipsson lidit lite i barndomen hade hennes låt ”Det gör ont” blivit trovärdig och varit kandidat till ny nationalsång.

Nej, spöa upp barnen ordentligt, kränk dem, håna dem och piska dem så att Sverige har en chans att hävda sig i artist, sport och kultureliten i framtiden! Ett stort tack till TV3 som sänder dessa kvalitetsproduktioner och hjälper alla svaga föräldrar som inte har styrka nog att driva sina barn mot toppen._

Nu ska jag ut och leta upp en kraftfull livrem, här ska skapas framgång!


2000aldrig finns nu även på Facebook

Detta inlägg publicerades i TV och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s