Rapport från dåtiden, del 1.

Tack så jävla mycket Magnus!

Hej!

Jag heter Frank Karlzon. Alltså, det sista jag minns är att jag och brorsan, Magnus, satt och festade i min tvättstuga. Fråga mig inte varför vi satt i just tvättstugan, men det kändes logiskt just då… Mina minnen är lite dimmiga mot slutet av natten eftersom vi hade inmundigat en del under dagen och kvällen, eller ok, vi var skitfulla. Det jag minns är att han som vanligt tjatade om att han skulle bli president i framtiden. Magnus är ärligt talat inte den smartaste livsformen som finns, hjulet går runt men hamstern är död så att säga. Jag har nog alltid retats och drivit lite med honom eftersom han är så lättlurad. Typ att mamma inte alls var ett provrör utan lämnade oss när hon såg honom eller att man kan dricka flytande kväve. Fan vad jag skrattade!

Jag vet i alla fall att när han skålade och sa att han skulle bli president i framtiden så sa jag nåt i stil med att
– I så fall vet jag inte om framtiden är så vidare ljus.
Då blev han skitförbannad, sa att i så fall får det bli dåtiden och försökte få mig att krypa in i min nya torktumlare! Alltså, en del klarar helt enkelt inte att hantera spriten. Sen lugnade han ner sig och vi hällde upp varsin stadig whisky för att jaga ner ölen och tequilan med. Som sagt, det kändes logiskt just då.

När jag vaknade nyss var jag märkligt nog inte så förbannat bakis, däremot fruktansvärt yr. Jag vet inte vilket fyllespel Magnus hade fått, han var för det första inte där, för det andra hade han snott min torktumlare och dessutom målat om min tvättstuga i två vidriga nyanser av pastellgult och rosa. Varför jag hade en papiljott och något kletigt i håret och läsglasögon på mig är också ett mysterium men jag antar att minnet kommer tillbaka senare. Fan vad stryk Magnus ska få när jag hittar honom!

Nu ska jag leta efter mitt missfoster till bror. Vi hörs när min minneslucka öppnas.

Mvh

Frank Karlzon

Detta inlägg publicerades i Generell humor och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s