Rapport från framtiden, del 1.

Framtiden är här!

Hej!

Jag heter Magnus Karlzon men ni kan kalla mig herr president. Allt ni behöver veta om mig är att jag kommer från framtiden. Ni tror det kanske inte men det är faktiskt sant. Jag och brorsan, som heter Frank förresten, byggde en tidsmaskin av en torktumlare, två läsglasögon (+2,5) och fem papiljotter. Vi är från framtiden som sagt och då kan man göra sånt.

Frank är inte här just nu tyvärr, när vi var på väg hit råkade vi köra lite för långt och fick tvärvända och då trillade han ut av bara farten. Nu sitter han fast i åttiotalet och måste ha gelé i håret samt lyssna till synthmusik. Det är synd om honom. Men jag ska hämta brorsan så fort jag bytt ut en papiljott som brann vid inbromsningen.

Under tiden har jag börjat etablera en bas för övertagandet av världsherraväldet. Glömde jag säga det? Vi ska ta över världen. Det var Frank som kom på den geniala planen. Det gick inte så bra för brorsan och mig när vi kommer ifrån. Tydligen var fostergensdoktorn på fyllan när han skulle modifiera oss så nåt gick visst fel. Vi är inte ens hälften så smarta som folk i framtiden. Men så sa Frank en dag -Du, förr i tiden var ju folk dumma som får så om vi åker dit så är vi ju minst dubbelt så smarta som dom. Då kan vi bli presidenter över hela världen. Sagt och gjort. Nu är vi här. Eller jag i alla fall. Frank är här om 28 år.

Jag måste erkänna att det inte är så lätt som vi trodde. Till exempel är det ett jävelskap att hitta. När jag kommer ifrån finns det inga dumma länder längre. Bara företag. Jag var till exempel en Ericssonare där jag hade ansvar för att titta på bildmonitor 6095b. Det är därför jag kom till den här delen av jorden för där det ni kallar Sverige nu, där ligger Ericsson i framtiden.

Jag har mycket jag måste göra så jag har inte tid att prata till er längre. Men nu vet ni alltså att ni har en ny president,  kanske två till och med. Snart hör jag av mig med saker jag har bestämt. Det finns mycket dumt som måste ändras. Vad är det för trams med det där valet till exempel. Det behöver ni ju inte längre. Och Anna Anka, var har ni hittat henne? Och är det verkligen meningen att vi ska ha en halvkass tv4-komiker som drottningsgemål?

Som sagt, mycket att göra. Hörs snart.

Mvh

Magnus Karlzon

Detta inlägg publicerades i Generell humor och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s